Serveis Web: Disseny Web, Hosting i registre de dominis, butlletins electrònics, CMS (Gestor de continguts), maquetació xHTML...


Web Presència!

No ho dubtis, avui dia, tenir presència a Internet és clau per a qualsevol empresa i especialment per aquelles que han de vendre un servei al públic. Una web elegant, moderna i dissenyada per a poder aconseguir bones posicions a Google no implica una gran despesa econòmica. Amb la web Presència! oferim un disseny únic i exclusiu i ajuda per a la correcta elaboració dels continguts. Tot això per 600 €!

Vols més informació?

La Web Presència està pensada com a aparador que ha de servir per a mostrar la teva empresa a Internet. És el que s'anomena una web "corporativa". Les seves funcions principals són, per una banda, que els teus possibles clients potencials puguin arribar als teus serveis o productes per mitjà de la web i, per l'altra, donar un valor afegit a la teva empresa.

La web corporativa s'estructura bàsicament en els següents apartats, tot i que es poden modificar:

 • Pàgina incial: que ha d'incloure tota la informació més relevant.
 • Pàgina de "qui som" amb una petita explicació de l'empresa.
 • Pàgina "serveis" amb un detall dels serveis que s'ofereixen
 • Pàgina de "contacte" amb les dades de contacte i un formulari per poder contactar directament

El servei de Web Presència! ofereix un disseny exclusiu. Per tant, en aquesta fase i sempre contant amb la teva opinió, realitzem propostes gràfiques fins que arribem a la teva aprovació. Una vegada definit el disseny de la web, realitzem la seva programació fent ús dels estàndards d'internet i de tècniques que l'optimitzin per a un bon posicionament a Goolge.

Els continguts textuals (la informació pròpiament dita) ens l'has de proporcionar tu, però et podem ajudar a definir-la i a estructurar-la per a aprofitar-la al màxim.

Una vegada finalitzada la web, et la fem arribar per a que la puguis pujar al teu servidor d'Internet o, en cas necessari, ho fem nosaltres.

El preu de la Web Presència! és de 600 €

Si estàs interessat o vols rebre més informació, contacta'ns sense cap compromís:

nom:

telf:

email:

consulta:

 

Amunt

Pack Presència!

Publicar i mantenir una lloc a Internet té un cost en diners, però també en temps. Gestionar amb un proveïdor l'alta del domini, la contractació del hosting, l'administració dels recursos (altes i baixes d'adreces electròniques, accés al servidor per a modificar continguts, control dels consums...), etc.

Si no disposes de temps o recursos, amb el Pack Presència! t'oferim la possibilitat d'encarregar-nos nosaltres de tot: disseny i implementació de la web, registre de domini i hosting, administració dels recursos (email, ftp, pujada de fitxers, etc.); i a més ens encarreguem d'actualitzar els continguts per a mantenir la web al dia.

Vols més informació?

El pack Presència és un paquet integral que inclou tot el necessari per a poder tenir la teva web a Internet, sense que t'hagis de preocupar de res.

Bàsicament amb aquest servei t'oferim el encarregar-nos de tot. Primer, registrar el nom de domini i contractar el "hosting". Després, administrar els recursos del teu domini: crear i configurar comptes de correu electrònic, afegir una pàgina temporal de "web en construcció" amb el teu logo, etc. Després, realitzar el disseny de la web i la seva programació. I, finalment, publicar la web a Internet i realitzar actualitzacions periòdiques de continguts.

Amb aquesta solució, la teva presència a Internet està garantida!

El preu del Pack Presència és de 800 € el primer any i, a partir del segon, 300 € / any.

Aquests preus inclouen:

 • 800 € primer any:
  Registre de domini i "hosting" per un any + administració de recursos + disseny web + actualització de continguts durant un any.
 • 300 € /any a partir del segon any:
  Registre de domini + "hosting" per un any + administració de recursos + actualització de continguts durant un any.

Nota: L'actualització de continguts és exclusivament per als continguts textuals o d'imatges de la web, però no contempla la modificació de la seva estructura ni el seu redisseny.

Si estàs interessat o vols rebre més informació, contacta'ns sense cap compromís:

nom:

telf:

email:

consulta:

 

Amunt

Hosting Web i registre de dominis

Avui dia hi ha moltes empreses que ofereixen serveis de registre de dominis i hosting a uns preus molt baixos. Això però implica que la gestió i administració del domini contractat ha d'anar a càrrec del client, per mitjà d'eines d'administració que poden ser complexes de fer-les servir i gestionar. Amb aquest servei de "hosting" i registre de domini el que pretenem és gestionar per tu tots aquests recursos per a que puguis estar tranquil que tot funciona.

Vols més informació?

El "hosting" és la publicació dels fitxers que componen una web a Internet.

El Registre de domini és la "compra temporal" del nom de domini: www.nombrededominio.com

És a dir, que tant el registre com el hosting són prou importants com per exigir certes garanties. Per això treballem amb un dels ISP (Internet Service Provider / Proveïdor de serveis d'Internet) més grans i millor posicionats del mercat: Arsys.

Amb el servei de hosting i registre de domini, nosaltres ens encarreguem de tot:

 • Gestió administrativa amb l'ISP per al registre de domini.
 • Contractació anual del servei de "hosting" web.
 • Administració dels recursos del domini: comptes de correu, accès ftp, estadístiques, etc.
 • Control del consum de recursos: espai de disc, tasa de transferència, etc.

Tu ens portes la teva web i nosaltres ens encarreguem de posar-la "online" amb totes les garanties.

Si estàs interessat o vols rebre més informació, contacta'ns sense cap compromís:

nom:

telf:

email:

consulta:

 

Amunt

Disseny de butlletins electrònics

Encara no ets conscient de la importància que té el correu electrònic com a mitjà de comunicació i canal de venda? Els butlletins electrònics s'han convertit en un potent canal de comunicació directa amb el client i en la millor opció per a fidelitzar-lo, mantenint-lo informat de les darreres novetats dels teus serveis i productes. I el més important de tot és que ho tens al teu abast!

Vols més informació?

El correu electrònic a esdevingut un mitjà directe i personalitzat ideal per a contactar amb els teus clients i mantenir-los informats de totes les novetats relacionades amb els teus productes i serveis. I el més important és que, només disposant d'un compte de correu electrònic, tu mateix pots realitzar la teva pròpia campanya!

Amb el servei bàsic el que et proposem és realitzar-te un disseny exclusiu per al teu butlletí electrònic. Una vegada que dónes el vist i plau, el programem i l'adaptem per a poder ser enviat per correu electrònic. I finalment, t'enviem el codi font del butlletí amb instruccions de com enviar-ho mitjançant un client de correu com, Outlook Express o Windows Mail.

Amb el servei avançat el que t'oferim és encarregar-nos de tota l'administració dels usuaris (altes i baixes) i de l'enviament del butlletí amb la periodicitat que vulguis. Tu només ens hauràs de proporcionar els continguts.

Si estàs interessat o vols rebre més informació, contacta'ns sense cap compromís:

nom:

telf:

email:

consulta:

 

Amunt

Gestor de continguts

Vols controlar personalment els continguts de la teva web? Vols accedir-hi en qualsevol moment i modificar, canviar o afegir textos i imatges? I tot això ho vols fer sense haver d'invertir massa temps i sense haver de fer un "màster" en programació HTML? Doncs llavors, el que necessites és un gestor de continguts. Una web pensada per a poder ser actualitzada fàcilment. Nosaltres et proposem "Joomla!" i "WordPress" els CMS (Content Management System) de codi lliure més potents i versàtils d'Internet . Un CMS de pagament pot arribar a uns quants milers d'euros, però Joomla! i WordPress són lliures i per tant, l'estalvi està assegurat.

Vols més informació?

La manera més ràpida i segura de tenir la web sempre actualizada és que ho faci un mateix. Si necessites una web que ha de tenir constants actualitzacions (notícies i novetats, bloc, catàleg de productes, ofertes, etc.); hauràs d'invertir en recursos (interns o externs) per a poder fer el seu manteniment. Amb el Gestor de continguts, disposaràs d'una web dinàmica, preparada per a ser actualitzada de la forma més ràpida i senzilla i sense necessitat de tenir coneixements de programació web.

Els dos CMS que et proposem són de codi lliure i, per tant, no tenen un cost en si mateix. Aquests servei el que t'ofereix és la seva instal·lació i configuració en el teu domini i la seva adaptació a les teves necessitats: estructuració dels continguts i personalització gràfica amb la teva imatge corporativa.

Si estàs interessat o vols rebre més informació, contacta'ns sense cap compromís:

nom:

telf:

email:

consulta:

 

Amunt

Serveis Gràfics: disseny de logos, imatge corporativa, maquetació editorial, catàlegs, revistes, fulletons, publicitat...


Creació de logos | imatge corporativa

Tant si esteu creant una nova marca o empresa com si voleu modernitzar la que teniu, és important començar per la base, és a dir, per aquell element que us ha d'identificar: el logo. Prenent com a base el teu criteri i després d'un estudi sectorial, realitzem el disseny del logo de la teva empresa i totes les seves aplicacions: tarja de visita, carta, fax, sobres, carpeta, retolació, etc.

Vols més informació?

Una imatge val més que mil paraules i, si aquesta imatge és la de la teva empresa, encara pren més significat aquesta afirmació.

Nosaltres creiem que la creació d'un logo no es pot fer a la lleugera degut a la seva importància, però aquesta importància no ha de justificar un cost astronòmic "embolicat" amb dossiers, estudis de màrqueting i presentacions en Powerpoint.

Segons les teves necessitats i fent un estudi del sector per tal de veure el que es "cou", realitzem diferents propostes gràfiques, amb les seves aplicacions, per a que disposis d'alternatives. Però sempre "tocant de peus a terra".

Una vegada definit el logo, i sempre que així ho vulguis, podem realitzar el disseny de totes les seves aplicacions: targetes de visita, carta personalitzada, sobres, rètols, carpetes...

I si el teu logo ja t'agrada i només vols el disseny de la seva aplicació en diferents suports, doncs, cap problema.

Si estàs interessat o vols rebre més informació, contacta'ns sense cap compromís:

nom:

telf:

email:

consulta:

 

Amunt

Disseny gràfic i maquetació

Estàs pensant en realitzar alguna campanya de publicitat? Necessites fer un catàleg promocional o de productes? Vols impressionar a un possible client amb un material gràfic sobre els teus serveis? No te la juguis i assegura't l'èxit! Et fem vàries propostes fins a trobar la més adient i t'ho maquetem i preparem per a que ho puguis dur a la impremta sense cap entrebanc.

Vols més informació?

Et dissenyem, maquetem i preparem per a imprimir qualsevol tipus de material gràfic per a la teva empresa. El resultat final serà un fitxer optimitzat per a que en la teva impremta no tinguin cap problema. I per assegurar-nos que tot vagi bé, ens posem en contacte directament amb el teu impressor per tal de concretar formats de fitxers, resolucions i qualsevol altre aspecte a tenir en compte.

 • Disseny de publicitat per a premsa
 • Catàleg de productes i serveis
 • Catàleg corporatiu promocional
 • Díptics i fulletons
 • Cartells
 • etc.

Si estàs interessat o vols rebre més informació, contacta'ns sense cap compromís:

nom:

telf:

email:

consulta:

 

Amunt

Externalització de Serveis


Aquest servei està enfocat a tota empresa que necessita externalitzar alguna de les fases de producció dels seus projectes.

Serveis de disseny web

Per a les empreses que tenen mancances en l'àrea de creativitat oferim la possibilitat de fer-nos càrrec nosaltres de l'apartat de disseny. Seguint les vostres directrius i amb un contacte directe i constant, podem realitzar les propostes gràfiques que necessiteu per a mostrar als vostres clients.

Serveis de maquetació Web

Per a les empreses que tenen problemes a l'hora d'abordar projectes web, ens podem fer càrrec de la seva maquetació xHTML. Partint del vostre disseny i sempre en contacte amb vosaltres, realitzem la maquetació web fent ús dels estàndards.

Serveis Editorials

Per a les empreses que necessiten externalitzar part de la seva producció, ens podem encarregar de la maquetació i preparació per a impressió dels seus treballs.

Vols més informació?

Si estàs interessat o vols rebre més informació, contacta'ns sense cap compromís:

nom:

telf:

email:

consulta:

 

Amunt